2008. december 10., szerda

Bébilegz

A legújabb totyogótrend - főleg alterbabák körében - a babylegs. Ez önmagában nem hat meg, viszont egy kivételesen praktikus ruhadarabról van szó.

Tökéletes itthonra, a nagyobbnak a bilizésnél nem kell a harisnyával bajlódni, a kicsivel egyszerűbb a pelenkacsere, és gyanítom, ha mászni kezd, akkor is nagy hasznát fogjuk venni.






Tökéletes kintre, a kisasszony hűvösebb időben is hódolhat szoknyaimádatának, mert ráhúzzuk a harisnyára, a fiatalembernek nadrág alatt melegít, ha a kendőben felhúzódik a gatyó (márpedig felhúzódik), akkor sem lóg ki a lába, nadrág felett hordva pedig megakadályozza a kiscipő leesését.






(Vannak alternatív felhasználási módok is, pl. az egyik internetes bolt bugyi alá ajánlja. Hát, oda inkább valami mást. :))))))

Nem növik ki az elkövetkező pár évben, és ha az ember uniszex színeket választ (nem úgy, mint én), akkor elég lenne 2-3 darab.


Az eredeti kétségkívül jó minőségű, gyönyörű, és szívesen támogatom a jó ötleteket, de ha egyszer sokkal kisebb ökológiai lábnyommal* és az ár ötödéért, tízperces munkával magam is megvarrhatom, akkor megalkuszom az sk. darabbal. Így a helyi piacon vettem két pár térdzoknit, és egy kis segítséggel megvarrtam magam.







*Azért az ökológiai lábnyomhoz hozzátartozik, hogy először sikerült török származású térdzoknit vennem hozzá. Másodszorra már jobban odafigyeltem, és találtam is magyar terméket. Aztán kiderült, hogy a szomszéd utcában van egy zoknigyár, még utána kell járnom, hogy ilyesmit gyártanak-e.

2 megjegyzés:

eccehomofaber írta...

No és ha a turkálóban 100-200 forintért vásárolt tiszta gyapjúból készült pulóverek ujjait vágjuk le, akkor még természetes anyaggal is borítjuka gyermek testét.

alterbaba....bírom a humorod :-D

Lívi írta...

Tényleg, Indi! És még vastagabb is! Micsoda ötletek! :-)

Pindi: én a helyedben kipróbálnám bugyi alatt :-DDD (kegyetlen az a link! :-DDD)