2009. január 8., csütörtök

Kreatív család

Nagyon szeretem SouleMama blogját, sokszor járok nála nézelődni, ötletet gyűjteni, vagy csak töltődni. Szeretem azt a könnyedséget, ahogy terelgeti gyermekeit, és szeretem azokat a csodákat, amik kikerülnek a kezei közül. És csodálom, ahogy képes a kreativitást beépíteni mindennapi életükbe, máskülönben aligha jutna idő és energia négy gyerek mellett még alkotni is.

Karácsonyra megkaptam a könyvét.


Gyönyörű, inspiráló, tele van konkrét, egyszerű ötletekkel, hogy hogyan vihetjük be családunk életébe a kreativitást. Ajánlom mindenkinek.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

SZia Pindi, most olvastam bele a blogba, bár már láttam korábban is, teljesen odavagyok tőle, annyira szép a blogon MINDEN, jó érzés volt olvasni. A könyv tényleg jól használható? Majd írj róla tapasztalatot!
Meg amúgy is írj TÖBBET a blogba, olvasnám:-)
Kamcsatka orsi

eccehomofaber írta...

Közös kedvencünk -e gyserz egyidőben jártunk a blogján, emlékszel, mikor belinkeltem a nappalijukról néhány képen, miylen vicces volt:-) Kíváncsi vagyok a könyvére, amikor írta, akkor si végigkísérhettük mi, olvasók, klassz az Angyaltól, hgoy ilyen könyvet hozott neked :-) Remélem, hamarosan belenézhetek személyesen is :-)

puhababa írta...

Orsi, örülök, hogy tetszik. :) A könyv nagyon jónak tűnik, sok gyakorlati dolog van benne, ha majd meg is csinálok belőle valamit, azt felteszem.
Írnék én többet, de a kötelező dolgaimmal is alig tudom utolérni magam. :-/

puhababa írta...

Indi, emlékszem, igen! :)
Gyere, nézz bele, a meghívás még mindig áll.